Meny
Sök
Translate

Gruppskidskola

Vi har roligt tillsammans och träffar nya vänner, samtidigt som vi under 60 minuter tränar på att utveckla vår skidåkning och teknik. För barn brukar det vara extra roligt att gå i grupp. Utvecklingen skapar glädje för barnen och som i sin tur bidrar till ytterligare utveckling. Minst antal deltagare än två personer.
Pris: 225 kr

Privatlektion

Under 60 minuter lägger en av våra duktiga instruktörer allt fokus på dig. Tillsammans lägger vi upp lektionen utifrån din nivå och färdigheter. Alla är välkomna och vårt mål är att din skidåkning ska bli ännu roligare!
För snowboardåkare erbjuder vi att efter egna mål och erfarenhet utveckla sin åkning med hjälp av någon av våra erfarna snowboardinstruktörer. För tillfället erbjuder vi endast privatlektioner, men vid ökad efterfrågan öppnar vi eventuell grupp.
Pris: Från 495 kr

60 min-grupp lördag och söndag.

 

Gul (Nye begyndere)

Lär dig grunderna genom lekfulla former.

Gul/Grön (Nye begyndere)

Introduktion för dig som vill komma igång.

Grön (Let övade)

Vi lär oss bromsa och svänga i gröna backar.

Blå (Övade)

Lär dg åka parallellt med skidorna och svänga i grön/blå backe.

Snowboard Grund (Lern 2 ride)

Lär dig grunderna för snowboard. Även privatlektioner.

Privatlektion

Vi lägger upp lektionen utifrån din nivå och dina färdigheter.

Sportlovsträning 120 minuter (torsdagkvällar kl 18:00-20:00, vecka 3-5)

Få ut mer av din sportlovsresan eller vill du bara bli en bättre skidåkare (än dina kompisar?) Vallåsens träningsprogram ger dig under tre kvällar de verktyg du behöver för att lyckas. Våra examinerade instruktörer kommer genom öppna diskussioner och praktiska övningar coacha er till att bli en bättre skidåkare. Ni kommer även få tips på hur ni kan åka mer effektivt och samtidigt orka mer. Passen kommer ha olika fokus och tillsammans täcka de färdigheter som gör dig till en bättre åkare. De är oberoende av varandra vilket gör att man kan välja att delta på ett eller alla tre passen. Bokar du alla tre passen får du en snygg Vallåsen Hoodie.

v.3 Låt skidorna göra jobbet. 

Det är en klassisk fras som hörts många gånger men som få verkligen kan förklara. Hur vi kan få en mer effektiv sväng utan att bli trött? Vi reder ut begreppen och testar hur vi med hjälp av våra rörelser utnyttja skidorna fullt ut.

v.4 Utnyttja terrängen och ta kontroll över backen.

Vi tar reda på hur vi med hjälp av våra rörelser ta kontroll över backen i stökig terräng och hur vi kan styra svängens storlek.

v.5 Hitta glädjen och skapa bättre förutsättningar för din egen utveckling. 

Det blir mycket roligare och lättare att utvecklas om du har ett tydligt måla att jobba mot. Genom personlig träning tar du din åkning till nästa nivå.

Privatlektion (Alla dagar i veckan)

Vi erbjuder privatlektioner på skidor och snowboard från nybörjare till avancerad. Varför inte gå hela familjen eller kompisgänget.

Morgonpasset 50 minuter (lördagar ) start kl 08:00

Detta skidpass riktar sig till den morgonpigge som vill få ut så mycket som möjligt av skidåkningen och då det finns lite gäster i systemet. Passet är en privatlektion där du bestämmer innehållet.

 
Information inför grupp och privatlektion:
Samtliga samlingsplatser är framför Gästcenter ut mot backen.
Var på utsatt samlingsplats i god tid med utrustning redo.
Barn ska besökt toalett innan lektionen startar.
Liftkort och hyra av utrustning ingår inte.
Tänk på att komma i god tid till anläggningen för att hämta ut
Ev. liftkort och utrustning.

Väder
Pister
0/11
Liftar
0/7
Webbkamera
Snödjup
0cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
1260m
Längdspår
0/0,4km